& APK
Onderhoud

Onderhoud van uw auto

Garage van Bakel  onderhoudt en repareert alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Onze werkplaats is hier volledig voor ingericht en onze monteurs zijn uitstekend opgeleid.
Wij informeren u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. Ook proberen wij u zoveel mogelijk alternatieven aan te bieden op het gebied van onderdelen en wijze van reparatie.

U heeft direct contact met onze vakmonteurs waardoor zij van u precies kunnen vernemen wat er mankeert aan uw auto. Onze ervaring is dat dit leidt tot het beste resultaat. Wij hanteren de onderhoudsschema's die door de fabrikant zijn voorgeschreven.
Door onze jarenlange ervaring en scholing zijn wij in staat alle voorkomende reparaties aan uw auto vakkundig uit te voeren.

Wij vinden het belangrijk u een uitgebreide en veelzijdige service te bieden en zorgen dat u te allen tijde 100% tevreden bent en blijft.

Airco service

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw airco systeem.

APK keuring

Wij verzorgen APK-keuringen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.
Mocht u automatisch een APK reminder willen ontvangen van Garage van Bakel, dan is dit mogelijk door op onderstaande afbeelding te klikken:

 

Vervangend vervoer

Leenauto

Als uw auto voor reparatie en/of onderhoud naar onze werkplaats komt, is het handig als u over vervangend vervoer kunt beschikken. Daarom kunt u bij ons een auto lenen tegen een kleine vergoeding.

Leenfiets

Afhankelijk van uw wensen kunt u ook gebruik maken van een gratis leenfiets.

 

Over Garage Van Bakel

Garage van Bakel is een vertrouwd adres voor APK-keuringen en onderhoud van uw auto. Bekijk onze gevarieerde voorraad gebruikte auto's.
Eventuele financiering en vervangend vervoer is mogelijk.

Onze openingstijden

Maandag 8:30 tot 18:00 uur
Dinsdag 8:30 tot 18:00 uur
Woensdag 8:30 tot 18:00 uur
Donderdag 8:30 tot 18:00 uur
Vrijdag 8:30 tot 18:00 uur
Zaterdag* 9:00 tot 13:00 uur
Zondag gesloten

*Let op!
Van mei t/m oktober zijn wij op zaterdag gesloten.